Urakan eteneminen

Näin teemme maalausurakkamme

1. Tarkastus- ja tarjouskäynti 

Käymme tarkastamassa maalattavan kohteen ja teemme vedenpitävän tarjouksen mielenne mukaisesti. Suunnittelemme yhdessä, mitä maaleja käytetään, milloin ja miten kohde maalataan. Käynti ei sido mihinkään ja on täysin ilmainen.

2. Asiakas hyväksyy tarjouksen

Tarjous hyväksytään ja tehdään päätökset maalien ja aikataulun suhteen.


3. Pohjatyöt

Aloitamme urakan tekemällä pohjatyöt huolellisesti. Jotta varmistetaan maalipinnan kestävyys mahdollisimman pitkään, pohjatyö on tärkein osa maalausurakkaa. Jos talossa on homepilkkuja tai se on muuten pölyinen teemme sille homepesun. Homepesu poistaa homekasvustot ja ennaltaehkäisee kasvustojen muodostumista. 


5. Lopputarkastus

Kun talo on kokonaan maalattu tulemme nykäisemään asiakasta hihasta ja pyytämään yhteiseen lopputarkastukseen. Käymme yhdessä talon seinä seinältä läpi ja tarkastamme maalausjäljen, että se on niin kuin pitääkin. Näin ollen urakkamme on valmis ja lähetämme työstä laskun sähköpostiin.

4. Maalaus

Suojaamme terassit, laatoitukset yms. paikat johon maalia ei saa joutua ennen maalaamista. Maalaus toteutetaan käsityönä pensseleillä ja telalla. Tällöin pystymme takaamaan mahdollisimman hyvän maalausjäljen ja maalia saadaan seiniin riittävästi.
Asiakas voi nauttia pitkään kotinsa kauniista maalipinnasta!